Lancering website

Lancering website

Nieuwe website gemaakt

De lancering van mijn website naarfinancielevrijheid.nl is een feit. Al met al toch nog een hele onderneming. Een huisstijl ontwerpen, teksten verzinnen en foto’s laten maken. Ook al heb ik alles uitbesteed toch kost het nog de nodige tijd: vertellen wat je wilt, meedenken, controleren en corrigeren. Het is wel een cadeau aan jezelf, want wat word ik blij van alles wat opgeleverd is. Samenwerken met voornamelijk ondernemende vrouwen is leuk, leerzaam en zorgt voor mooi resultaat. Allemaal professionals op hun eigen gebied.

Samenwerking met anderen

Dit is allemaal in gang gezet doordat ik tijdens een netwerkbijeenkomst kennis gemaakt heb met Lindemarie Jongste. Zij is tekstschrijver en heeft haar eigen bedrijf: Lindemarie Mediabureau. Ze schrijft onder andere voor het regionale gedeelte van het Algemeen Dagblad. Het sprak haar aan waarmee en ook de manier waarop ik bezig ben. Ze vroeg of ik niet mee wilde werken aan een artikel hierover in de krant. Dat wilde ik wel, maar dan moest ik wel wat verder met mijn bedrijf zijn. Als mensen dan op basis van het artikel me gaan googelen dan moet het er wel goed uitzien. Ik was er nog niet klaar voor.

Huisstijl gemaakt

We hebben een afspraak gemaakt om kennis te maken en om te kijken of ze me verder kan helpen en van het één kwam het ander. De afgelopen jaren heb ik de nodige content ontwikkeld en dat heb ik met behulp van haar naar een hoger plan getrokken. Ze heeft de teksten voor de website geleverd en mijn e-book geredigeerd. Ik heb samen met Cora Verhagen van Studio Neeltje een huisstijl neergezet. Cora heeft daar heel leuk de tekeningen van mijn moeder in meegenomen. De huisstijl is doorgevoerd in mijn e-book en het ziet er echt heel leuk en professioneel uit. Je zou het bijna gaan uitgeven als hardcopy.

Fotoshoot gedaan

Betrouwbaarheid is voor mijn dienstverlening erg belangrijk, dus daarom vind ik dat er ook een foto van mij op de website moet staan. Je wilt toch weten met wie je zaken doet. Gezellig een ochtend bij Petrina van der Meer geweest voor een echte fotoshoot. Mooie studio, leuke locatie, lekkere koffie en een ontspannen gesprek. Erg belangrijk voor mij, want foto’s laten maken is niet mijn hobby. Op LinkedIn en Facebook zijn mijn profielfoto’s al neergezet en op mijn website staat nog een andere.

Niet alles ging gelijk goed

Het bouwen van mijn website was nog wel een dingetje. Gekozen voor iemand die ook snowboardlessen geeft. Eind van het vorige jaar zag het er nog naar uit dat mijn website voor het nieuwe jaar opgeleverd zou worden, maar helaas was er toch nog voldoende sneeuw gevallen zodat de lessen toch doorgingen. Het maken van een website of boarden op de witte pistes was niet zo’n moeilijke keuze, gelukkig heeft Cora het verder op kunnen pakken. Het heeft even geduurd maar het is zover, de website is af en de lancering is een feit.

Duidelijk waar ik voor ga

Ikzelf ben er helemaal blij mee, het is echt Petra. Ik hou van kleur en eenvoud. Ik ben een financieel planner, maar ik wil me wel graag onderscheiden. Ik wil niet horen bij de traditionele financiële dienstverleners in strakke pakken die hypotheken, lijfrenten en verzekeringen verkopen. Ik wil mensen helpen omgaan met hun financiën, zodat ze een financieel onbezorgd leven kunnen leiden. En specifiek dus ondernemers helpen met het opbouwen van vermogen, zodat ze minder risico lopen en daadwerkelijk vrijheid gaan ervaren. Zoals Lindemarie al zei: ‘Het ziet er allemaal uit alsof het werken aan financiële vrijheid leuk is’. Ik vind het leuk maar dat zal niet iedereen vinden, maar het is wel kinderlijk eenvoudig.

Lancering website gelukt

Neem een kijkje op mijn site en download mijn e-book. Ik sta open voor alle commentaar, zodat ik het kan verbeteren en alles nog duidelijker kan maken. Lindemarie nog even aan haar jasje trekken, zodat ze niet vergeet het artikel voor het AD te maken. Het voelt alsof het nu gaat beginnen. Kom maar op, ik ben er klaar voor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *